Mikor szűntek meg az éjszakai problémáitok a babátoknál és milyen módszerrel?
Azokat az anyukákat kérdezném, akiknek 9-10 hónaposan is még 1-2 óránként felkelt a babájuk éjjel.
Nálunk ugyanis ez a helyzet és nem használt a homeopátia,a víz itatás, a dologél és egyéb nem sírvahagyós módszerek, csak 5-10 perc szopival alszik vissza. Már eléggé fáradt vagyok és el sem tudom képzelni hogyan lesz ez majd könnyebb.
*Semmit se csináltam. Kizártam az ilyen okokat, hogy fázik, melege van stb, magától hagyta el az ébredeseket.
1-es voltam
Köszönöm az eddigieket, ha még csak egyszer kéne kelni! Nem 6-7-szer... már aláírnám :).
Ezek szerint nem mindenkinél szoktatás kérdése, majd az idő segít? Mert én is ott tartok, hogy már nem próbálkozom mindenfélével, mert semmi értelme eddig...
Nem percenként itattam és nem percenként szoptattam, de nem hinném, hogy magyarázatra szorulok, gondolom a kedves válaszoló nem tudja milyen helyzetről beszélek, akkor meg nem itt kéne válaszolnia, ha érdemben arra képtelen.
Köszönöm
Én nem hagytam sirni de nem vettem fel sosem. Ha tudtam h a foga kapott lidokainos zselet vagy calpolt es hagytam a kisagyban.
Az elso 3 ejszaka szornyu volt. 40 percet susogtam gornyedve az agy mellett, nagy nehezen elaludt majd 20 perc mulva ismet.
Kb 1 het utan mar csak 1-1x ebredt meg hajnalu 4 korul de ekkor mar oda sem mentem ha nem sirt (1x sirt- de akkor is maradt csak az erintes es enekles/susogas).
Nagyon nagyon faradt voltam de vegig csinaltam es azota 8-kor leteszem aludni es 7 elott mukkja sincs.
Egyeb irant maga az alvas az idegrendszer erettsegetol is fugg. Az en babam 2-3 honaposan ataludta az ejszakakat es 4 honapos kora utan a fogzas miatt kezdte ezt de masszazs, gel es fajdalomcsillapito mellett is folytatta. Szoval ez csak egy rossz szokassa valt, mindossze 1 het alatt. 5,5 hos korara gyorsan leszoktattam errol. De sajnos az en hibam volt. Mert kikapkodtam, felebredt stb...
Szoval bar a korabbi hozzaszolo stilusa kisse durva, de van benne igazsag. Sajnos ezt mi szurtuk el. Most nekunk kell rendbehozni is.
Probald meg a hangoddal es erinteseddel megnyugtatni, ne kapkodd fel es szoptasd/itasd minden mozzanatra.
Nehez lesz. Nagyon nehez. Sot csaladi beke erdekeben vonuljatok el egy masik szobaba ha lehet 1 hetre.
Ha egyszer elkezded ne add fel. Nem kell sirni hagyni mert szorongasa lesz, de csak a hangoddal es erintessel nyugtasd. Maradjon a helyen a kisagyban.
Sok sikert!!!
Köszönöm az utolsónak. Én ezt 3 napig bírtam, mert 1,5 óra után aludt el, és újrakelt.. aztán megint órák..
Akkor már annyira fáradt voltam, hogy inkább 5 perc alatt megszoptattam és rögtön visszaaludt. Fájdalomcsillapítót és lidokaint meg nem szeretnék neki adni...
De lehet akkor újrapróbálom, csak nehéz hullafáradtan mikor látom hogy napok után sem működik ez a módszer, de köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!