Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nyomásra már nem jön a tej!...

Nyomásra már nem jön a tej! Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom most 5 hónapos és 1 hetes, csak anyatejes. Sajnos megjött most és úgy vettem észre csökkent a tejmennyiségem de szoptatok sűrűn,így nincs gon. Viszont ami érdekes,hogy sokkal hamarabb megéhezik,de eszik egy keveset és utána rángatja, megnyomom a cicm és nem látom tej jelét. Az eleht hogy akkor teljesen kiürítette??Eddig 1 mellből etettem,most hogy megjött csak reggel tudok egyből etetni,akkor megeszik 190-200 milit, de a nap folyamán csökken.Szóval felváltva szoptatom, de ha mindkettőt megnyomom szopi utáőn semmi. Lehet hogy teljesen kiürítette? Szeretném megvárni a 6 hónapot már, kitartó vagyok.Este fél 7-től reggel fél7ig alszik egy pisszenés nélkül,tehát ha éhes lenne gondolom jelezné. Adjatok légyszi tanácsot, elbizonytalanodtam:(:(

2010. júl. 10. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Miután megnyomod és nem jön tej mennyi időnek kell eltelnie, hogy ismét jöjjön? eddig mennyit evett? fejlődik szépen?
2010. júl. 10. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát utána megnéztem rá 20 percre körülbelül és így egy lukon kispriccelt, de nem tudom mennyi lehet benne. Fejlődik bár nem kimondottan az nagyon hízós típus, de nyugodt,mosolygós és jól alvó baba.Naponta 600 gramm körül eszik naponta átlagban.
2010. júl. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!