Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig jött tej nyomásra...

Mennyi ideig jött tej nyomásra a melletekből szoptatás után?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy ez azt jelenti,hogy magas a prolactin hormon,és emiatt nehezebb is(vagy nem lehetséges) a teherbe esés! Amikor megkérdeztem az orvost ő azt mondta,hogy még évek múlva is távozhat egy két csepp tej nyomásra a mellből! Másfél éve szültem,fél évig szoptattam,de még van pár csepp tejem!
2011. febr. 3. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 6,5 hónapos terhes voltam a másodikkal, amíg szoptattam az elsőt. Az nem csak csöpögött...

De az tény, hogy van aki nem tud teherbe esni, amíg szoptat, én is ismerek ilyet.

2011. febr. 3. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs, azt meg akartam kérdezni, hogy mióta próbálkoztok kis tesóval?

első

2011. febr. 3. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is jött nyomásra szoptatás abbahagyása után 8 hónappal is. A kistesó mégis megfogant. Én is voltam dokinál, azt mondta, hogy ez akkor jelent problémát, ha nem rendszeres e mellett a ciklus, és nincs peteérés. (merthogy a prolaktin szint is szabályozza a peteéréest).

Vegyél ovu tesztet, és győződj meg róla, hogy van-e peteérésed.

(nekem nem csak nyomásra jött a tej, hanem néha nagyon feszült is. )

Szóval ez még magában nem gond, ha jön a tejcsi.

Amúgy még azt mondta a dokim, hogy amit lehet még tenni az az, hogy el lehet menni hormon vérvételre, és ott megnézik, tényleg van-e gond.

2011. febr. 3. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Második hónapban összejött a második baba,de sajnos elvetéltem 6 hetesen(de nem hiszem,hogy bármi köze lehet ehhez a dologhoz)
2011. febr. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!