Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hós kisfiam napi 7-8-szor...

4 hós kisfiam napi 7-8-szor szopizik egy-egy 10 percet. Nem sok ez?

Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Ha eddig is ennyit szopizott akkor ez neki természetes. Ha most sűrűsödött meg, akkor lehet nála egy növekedési ugrás (bár ez inkább 3 és 6 hónaposan van), és lehet, hogy csak a közelségedet igényli a gyakori szopizással.

Üdv, 4 hónapos kislány anyukája

2008. nov. 13. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hónapos és szintés 7-8-szor szopik. Sztem rendben van.
2008. nov. 13. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam még 5-6 hónaposan is ugyanennyiszer szopott. Csak akkor kezdett a szoptatás ritkulni, amikor a gyümölcs, zöldségpépeket már kétszer adtam naponta, de még - az éjszakát is beszámítva - most is szopik 6-szor. Most még örülj neki, hogy igényli az anyatejet, később majd úgyis el-elfelejtkezik róla.
2008. nov. 14. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!