éjjel bem szopizik már a kisfiam, de reggelre nagyon megtelnek a melleim! Mit tegyek? éjjel áljak neki fejni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 22:35
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat,éjjel nem szopizik......
2011. febr. 28. 22:36
2/5 anonim válasza:
Nekem az elején éjjel is kellett fejnem. Szerintem azt neked kell érezni, hogy fejjél-e. Vigyázz, nehogy begyulladjon. Mennyi idős a pici?
3/5 A kérdező kommentje:
6honapos
2011. febr. 28. 22:45
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ha szinte kibírhatatlanul feszülnek a melleid, akkor inkább fejjél. De ha nem olyan vészes, akkor be fog állni egy idő után. Mióta nem szopizik éjjel? Mostanában szokott le róla? Mert ha igen, akkor ez normális.
5/5 anonim válasza:
Nekem is feszült, de nem nagyon, ezért nem fejtem, és pár nap alatt ráállt a szervezetem, utána már nem teltek meg annyira, nem volt kellemetlen.
Ha fáj, rossz érzés, akkor egy nagyon picit fejj, hogy megkönnyebbüljön a cici, és szerintem pár nap alatt neked is rendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!