Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek probléma, hogy 3...

Szerintetek probléma, hogy 3 hónapos babóm még mindig 2 óránként szopizik? Nem lenne elég tejem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is, pedig lassan 4 hónapos. Sőt! Éjszaka is, már kezdek megőrülni!
2011. nov. 28. 08:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Velem is ez van éjszaka is. Már alig várom, hogy változzon:)).
2011. nov. 28. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát az én fiam épp 3 hónapos koráig aludt ügyesen. Egyszer kelt éjjel enni és aludt is tovább. Aztán minden felborult éjjel-nappal állandóan enne. Azt hittem fejlődési ugrás, de már 2 hete ezt csináljuk:(

De ő ezelőtt sem 3-4 óránként evett, a legjobb esetben is 2,5-3 órát bírt. Én is gondoltam, hogy kevés a tej, de hiába kínálom a másik cicit, csak vigyorog és nem kell neki. Bocs, ha segíteni nem tudtam, csak gondoltam leírom, nem vagy egyedül:)

2011. nov. 28. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hós koráig evett kétóránként. Aztán 8 hós koráig háromóránként, 9 hósan áll át 4 órára.
2011. nov. 28. 09:22
 5/9 xStefix ***** válasza:

Nem baj, vannak babák, akik gyakran esznek keveset. Ahogy egyes felnőttek. :)

Észre fogod venni, ha már ritkábban kérne.

2011. nov. 28. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia emiatt szerintem ne agódj az enyém 15 hónapos,és még mindig 2-3 óránként kéri a cicit. De nem csak nappal hanem éjjel is plusz mellette már fogyaszt főzelékeket,zöldséget,gyümölcsöt. Csak az a baj mindezzel hogy mostanában bárhol vagyunk jön oda hozzám és huzgálja föl a pólómat és követeli a cicit.
2011. nov. 28. 14:24
 7/9 alaszka ***** válasza:
Csatlakozom, enyém 5 és fél hónapos, de még most se ritka a 2 órás evés, éjjel van mikor óránként. Én már elfogadtam hogy ehhez a csoporthoz tartozunk...az első babám is ilyen volt. Egyszercsak majd leszoknak róla. :)
2011. nov. 29. 09:25
 8/9 Kulman Klaudia válasza:
Én is közétkeztetést tartozom,bár érdekes mert 2 hónapos volt és csak egyszer kelt fel enni, nagyon örültem,hogy milyen jó baba. Majd 3 hónapos elmùlt mikor gondolt egyet és van hogy 3-4-5 alkalommal is felkel éjszaka! Nagyon gáz, nem tudom miért mivel tejcsim van. Lehet hogy a foga? Most vagyunk 4 hònaposak.
2011. dec. 2. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 3. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!