Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S O S! 3 hónapos babám 1 hete...

S O S! 3 hónapos babám 1 hete minden nap dél körül szopizik, utána 5-6 óráig nem akar, eddig 3 óránként evett. Mi a probléma?

Figyelt kérdés
Ha próbálom etetni, megfeszíti magát és ordít. Az ágyban sem marad el. A végén elalszik a sírástól. Éjszaka 2-3 óránként eszik.
2010. okt. 2. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

éjszaka ne etesd főleg nem 2-3 óránként. azért nem eszik rendesen nappal. napi 5x-6x kaja elég, attól függ 3 vagy 4 óránként eszik-e.éjjel ennyi idősen már nem kell ennie. elég egy késő esti aztán egy kora reggeli. nálunk 2 hósan már így volt: este 10 aztán reggel 7. közben aludt.

így nagyon rosszat teszel neki és magadnak is

espumisan cseppeket adj neki evés előtt,hátha a hasa is benne van a dologban

2010. okt. 2. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem kedves válaszoló,ha este éhes nem nagyon lehet nem adni neki enni,inkább hallgatod,hogy sír és nem adsz neki enni??Nálunk is volt ilyen(most fél éves és eszik éjjel),fejlődési ugráskor,napközben kevesebb volt a tejem,ő meg türelmetlen,hogy nem jött ezerrel a tej,éjjel meg simán ette félálomban.Lehet nálatok is ez van,de még lehet a foga is,nálunk akkor se nagyon evett amikor indultak a fogcsírák.
2010. okt. 2. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:

pont azt írtam h késő este evett meg kora reggel,és közben aludt. nyilván nem hagyom éhesen sírni,de nekem azt mondták ez a normális,nappal kell rendesen megetetni,az a lényeg,h jóllakjon,és akkor nem kel fel éjjel enni.

én úgy látom a kérdező picije,fordítottan csinálja. erre próbáltam ötleteket adni,mert az éjszakai etetésről le lehet-és le is kell-szoktatni a piciket,mert sem nekik,sem a mamáknek nem jó.

2010. okt. 3. 11:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogyan szoktassam le, ha bömböl éjjel? Nem tudom visszaaltatni?
2010. okt. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!