Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Már étvágyam sincs, tanácsolná...

Már étvágyam sincs, tanácsolnátok valamit? Lent.

Figyelt kérdés
Előre félek a szoptatásoktól. 2 hetes a babám, folyton csuklani, köhögni kezd olyan mohón eszik. Amint azt hiszem végzett és leteszem, elkezd ordítani. Éjjel 3 órát is képes fenn lenni és most is dél óta eszik-sír-eszik-sír. Adtam neki édeskömény teát, a védőnő szerint hasfájós.Már tiszta ideg vagyok, nem alszom semmit.
2010. júl. 9. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

könnyen lehet hogy hasfájós mert igy ezzel a technikával sok levegőt nyel...

nem tudsz besötételni és álomba simizni cicizés alatt?

enni kell... nincs aki felváltson? ha nem tudsz enni akkor a tejed sem lesz tápláló és a baba jár rosszul.

az idegesség rá is ráragad lehet hogy ezt érzi ..

kérd meg édesanyádat, párodat bárkit hogy dédelgesse kicsit te meg egyél valami rendeset... és nyugi.

2010. júl. 9. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Először is: nyugodj meg, mert a baba megérzi, ha te fszült vagy és ő is azzá válik! A cumit nem próbáltad? Sok babának magasabb az átlagnál a szopási igénye, ezért sírni kezd, ha leveszik a ciciről! Az enyém is ilyen volt, mikor cumit kapott, teljesen elmúlt... 4 hónapos kora óta meg magától elhagyta a cumit.. Az nem jó e neki, se neked, ha egész nap csak szopik.. attól tényleg fájhat a hasa, hisz túl sok első tej jut a gyomrába, ami nagyon maga cukortartalmú... Próbálj valami rendszert tartani.. legalább 1,5 órát bírjon ki a pici két szopizás között.. ha 2 órán belül cicire kerül, az üresebbet kapja meg... ez sem lesz teljesen üres, csak kevesebb a tejcukorban gazdag első tej benne. Az édesköményteát inkább te idd, ne a babának add, mert attól is görcsölhet, emellett meg csak a helyet foglalja abban az apró gyomrocskában!
2010. júl. 9. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne adj neki édeskömény teát,és szerintem te sem idd!Nagyon sok babának egyáltalán nem tesz jót...

Vegyél inkább Gripe Water-t,Espumisan-t...ezek jók!!!

Az én 2 hónapos babám is 2óránként szopizik ímmel-ámmal...sőt nekem a tejem is kezd elapadni...nem könnyű ez a dolog!!:(

2010. júl. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!