Melyik a jobb megoldás? Ti melyiket tanácsolnátok?
Kisfiam 17 hetes, szopik, de most már egyre kevesebb a tejem.Két lehetőség van, amin gondolkodom.
1. minden második etetés lesz a szopás
2. minden etetésnél odaadom mind a két mellem és csak utána pótolok.
Sajnos az utóbbi kb 2 hétben mind a két mellemet kellett, hogy adjam, mert kevés volt a tej mennyisége.Viszont mostanra kell a táp is a 2 mell után.
köszönöm a válaszod
kíváncsi lennék még a többiek véleményére is.
Egyértelműen a második verzió!!!!
Az meg, hogy pótolnod kell, egyáltalán ne zavarjon, a lényeg, hogy megkapja a megfelelő mennyiségű táplálékot.
Második verzió.
Plusz homeós bogyó.
2.Egy nap hányszor szoptatsz?Az is fontos lenne hogy minél gyakrabban legyen cicin.A tápszert pedig szép lassan lehetne csökkenteni,majd végül teljesen elhagyni.De ne agódd agyon magad.
1 szopival kb.a ciciben lévő tej 70% szívja ki a baba.Váltani a cicit csak úgy szabad ha az egyiket rendesen kiszopizta.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó válaszoló
naponta 6* szoptatok, a hajnali és a reggeli szoptatásnál elég a tejem,valamint a du-i 4 órási etetést mindig tápszerrel oldom meg, hogy az esti etetés anyatejes kegyen.
Átlagosan 100-180 ml-t eszik meg etetésenként.Sajnos annyi tej nem termelődik ezért kap pótlást.Én nagyon szeretném még szoptatni és bánt, hogy nem tudok több tejet termelni neki.
Ha több tejcsit akarsz bizony többet kellene szoptatni.Igény szerint,akár óránként is.
A 4 hónapos fiamat 1,5-2 óránként szoptattam mind két mellből.Fejlődési ugrásuk van 4 hó körül.A baba csak úgy tudja növelni a tej mennyiségét ha igény szerint szoptatod.Én a 6x szopit nagyon kévésnek tartom.
Jó lenne ha beszélnék szoptatási tanácsadóval, ö tudna segíteni hogy elhagyd a tápszert teljesen
Sok sikert kívánok,jó babázást.
18 hónapja szoptató anyuka.
Igény szerint szoptatom a kisfiam, soha nem állítottam időhöz, akkor etetem amikor jelzi, hogy éhes.
Ő nem egy nagykönyves baba, erre már rájöttem.3290-nel született és jelenleg 6 kiló, bár nem eszi meg a testsúly kg+150-t, mégis gyarapszik.
Nálunk sajnos a többszöri mellre tétel nem vált be, még kevesebb tejem volt.Próbáltuk, de nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!