Van lehetőségem saját felelőségre hazavinni és hazamenni nekem is?
Figyelt kérdés
4. napja leszünk kórházba sima szülés eredmények rendben. Csak nincs tejem azért nem engednek haza. Kislányom 4. napja nem evett semmit mivel max 2 korty vizet adnak neki. Már rossz nézni egész nap sír.2 óránként tegyem mellre mondják közben egész nap rajt van mert amúgy sír és sír. Fájnak a mellbimbóim kezdenek sebesek lenni ma már itt sirtam elöttük iszok egész nap mindent megteszek hogy legyen tejem de folyton csesztetnek csak2019. jún. 24. 20:03
31/32 anonim válasza:
Tiszta nem normálisak ezek.. ha a baba jól van akkor miert nem engednek haza? Otthon még jobban beindulna a tej mint bent stresszelve
Fogok bevinni tápszert.
32/32 A kérdező kommentje:
Tegnap hazaengedtek...persze vittem be tápszert.Ma pedig kezd megindulni itthon már a tejem.
2019. jún. 27. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!