A cider is jo tejszaporitonak?
Hülye kérdés lehet annak aki “ért hozza”, de itt külföldön nem ismert dolog ez annyira.
Szóval, Magyarországon mondjak hogy igyál sort, lesz sok tejed. Ez az ízesített sörre, azaz a ciderre is igaz?
Valamivel ra kell segitenem hogy tobb, elég tejem legyen es most keresem a megoldást :))
A cidernek semmi koze a sorhoz!
A cider = almaecet magyarul
Mivel gyümölcsből van ezért a borhoz hasonlít.
Nem hiszem el hogy valaki ennyire buta legyen.
A cidert nem tudom. Én alkoholmentes sort iszom es rengeteg tejem van, fejek is mellette, szerintem számít az is.
Igazán akkor indult be a tejem, mikor elkezdtem inni a sort, mondjuk én elég keveset iszom, úgyhogy lehet a plusz folyadék mennyiség is számít, de szerintem az alkoholmentes sörtől lett több.
Szóval én ízesített alkoholmentes sort iszok, elsősorban meggyeset, teljesen oda vagyok érte.
A sör a benne lévő komló miatt tejszaporitó, illetve a gabonák is segítenek.
Nem tudom, hogy a videdben van-e, italokhoz nem értek. 😊
Ami még jó, az a maláta, ez van a karamalzban és a macikávéban.
Ami még segített nekem, az a zabkeksz. Otthon is süthetsz tejszaporitó sütit, de a kész zabkeksz egyszerűbb.
Még sokaknak bevált (Nekem is) a rostos őszilé, minimum 25% gyümölcs tartalom, de minél több, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!