Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki meddig csinálná így a...

Ki meddig csinálná így a szoptatást? Érdemes még kínlódni?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 hetes, szóval születése óta nehezen megy a szoptatás. Én már idegileg kivagyok, állandóan enne, 0-24-ben. Próbáltam igény szerint szoptatni, de az azt jelentette, hogy szinte egész nap a cicin lógott, ha levettem már sírt. Szinte wc-re sem tudtam elmenni, se enni, se bevásárolni, a háztartás úszott. (A tej nem szaporodott közben) Most próbálom 3 óránként szoptatni, de tápszerrel pótolom születése óta, és másfél óra szopi után még csak 70-et evett, inkább csak cumizza, minthogy egyen.

Tudom, hogy a gyerek az első, de nekem ez sok, hogy 5 hét alatt nem lett annyi tej, hogy egyen, és aztán boldogság legyen.

Másfél óra után is pótolnom kell.

Szedtem tejszaporító kapszuát, ittam a laktoherb teát. Már nem tudom hogy csináljak több tejet.. Meddig lehet ezt így?

2019. jún. 3. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én babám is most 5 hetes és igény szerint szoptatom. Szinte egész nap cicin van, sokszor nem is eszik, csak cumizik. Én nem méregetem, mennyit eszik, van elég pisis és kakis pelus, hetente 2x mérem, hízik 200-250 grammokat. Még nagyon pici, ilyenkor a szopás nem csak evés, hanem megnyugtatás is. 9 hónapig egy testben éltünk, persze, hogy szüksége van még anya közelségére. De ez nem tart örökké, majd ha elkezdi érdekelni a külvilág, kevesebb cici fog neki kelleni.
2019. aug. 13. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Hetente 1x mérem, elírtam
2019. aug. 13. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!