Mit gondoltok, okozhat problémát a kötődő nevelésben, hogy nem szoptatom a kisbabámat?
Nem a szoptatáson van a hangsúly, de szerintem fontos lenne a kötődésnél, hogy az etetés is kettőtökről szóljon. 4 hetes még csak, te és ő még egy.
Azt nem próbáltad, hogy etetés után "komfortszopizni" hagyod egy kicsit? hátha belejönne?
A kórházban nekem sem ment (annyira, hogy sírva kértem tápszert neki, mert "ne hagyják éhezni" -most már csak mosolygok rajta, de akkor kétségbeejtő volt), kb 3 hetes volt, mire belejöttünk annyira, hogy elég is volt, és nem órákig tartott.
A kórházban nyilván nem ment a szoptatás, mivel még ismerkedtetek. Tejed van elég, sérülésed, betegséged, fájdalmad nincs, a gyerek is képes enni cumisüvegből, ergo azért nem szopik, mert te úgy döntöttél.
Az hogy te hogy szeretnéd, azt csak te tudhatod. Ez a dolog bőven túl van misztifikálva, önmagában attól hogy vki szoptatott vagy sem, még nem alakult ki jó vagy rossz kapcsolata a gyerekével.
Ugyanúgy fog kötődni hozzád:)
(De ez a fejés cumisüvegezés nem jó, macerás is és hamar elapad igy a tejed. Ugy veszem ki hogy fontos neked az anyatej. Egyáltalán nem szopizik mellből? Még csak 4 hetes, konzultálj egy szoptatási tanácsadóval.)
Anyukám nem tudott szoptatni minket a tesómmal. Nagyon szoros a kapcsolatunk. Mindig is az volt.
Szerintem nem ezen múlik, hanem a későbbi nevelésen, szereteten.
Semmi köze a szoptatásnak az erős kötődéshez. Ez egy jó nagy hülyeség! A kisfiamtól 18 hónapos koráig mozdulni sem tudtam, értsd ez alatt azt, hogy szó szerint a WC-re is be kellett toljam a babakocsiba, ha valahová el kellett mennünk a férjemmel, ahová nem vihettük magunkkal, szó szerint szöknöm kellett, a mai napig iszonyatosan anyás a fiam, pedig már 8 éves.
Másfél hónapig tudtam sajnos csak szoptatni, mivel utána szigorú egészségügyi diétát kellett tartanom epekövek miatt és elment a tejem.
Koszonom mindenkinek az eddigi valaszokat!
Kedves Wundr felhasznalo, szegyeld magad, amiert ilyet ram irsz privat egy ilyen kerdeshez! Undorito es gusztustalan ember vagy!
Wundr
Címzett: Ismeretlen kérdező
Időpont: ma 16:14
Előzmény: A kérdés: Mit gondoltok, okozhat problémát a kötődő nevelésben, hogy nem szoptatom a kisbabámat?
Az üzenet: Szia!
Bocsi, hogy csak így privátban rádírok és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a témához, de lenne egy kérdésem, amit máshogy nem tudok feltenni, csak így.
Szerinted normális, ha egy fiú maszturbál?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!