Hogyan szoktassam vissza a cicire a 3 hetes kisbabámat?
Tegnap óta nem hajlandó szopizni a kisfiam. Eddig nagyon szépen szopizott. 15-20 percet kínlódok hogy végre bekapja a cicimet, de csak rángatja a fejét, üvölt, tépi magát.
Próbálok harcolni, hogy ciciből egyen, de már ha fél óra után sem megy akkor lefejem, és cumisüvegből adom neki.
Addig meg végig üvölti azt a fél órát:S
Már sírógörcs kerülget:'( Mit tegyek?:(
A cumisüveg lesz a baj szerintem. Lehet, hogy növekedési ugrása van, ilyenkor kb. állandóan éhesek, sokszor kérezkednek cicire a babák. És a cumisüvegből egyből ömlik a tej, a szopinál meg azért küzdeni kell egy keveset.
A helyedben sokat tenném mellre, ahogy előttem is írták: sok-sok bőrkontaktus és közös pihi, pótlást pedig fecskendőből add, vagy pohárból inkább!
Sok sikert és ne idegeskedj!
utolsó kérdező: De igen főleg ha már nagyon kemény a cicim, akkor ömlik. A szájához teszem még besem kapja de már beindul a tejem.
Próbáltam fejni belőle hogy egy kicsit puhább legyen, de akkor sem kellett neki.
Az erős tejleadás is lehet gond, de ha üveget is adsz neki mellé, az már pláne erős "csábítás" a leszokás felé...
Próbálkozz türelemmel a szopival, inkább akkor, amikor félálomban van. Ha pedig mindenképp kell pótlás, mert egy ideig még nem akar szopizni, semmiképp ne add üvegből, hanem kispohárból.
Itt találsz további tippeket:
Niko, az utóbbi oldalt neked is ajánlom, most találtam rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!