Nincs elég tejem mióta csak egy ciciből etethetem a kisbabámat (3 hónapos). Nem szívesen adnék neki tápszert ha nem muszáj. Mit tehetnék?
Szia!
A La Leche Liga honlapján nézelődj, esetleg hívd fel őket! A legfontosabb, hogy ne aggódj... És amíg nagyon kevés a tej, szerintem is kaphatna tápszerpótlást, vissza fog szokni majd a szopizásra, főleg, ha mindig próbálkoztok, kitartóan! Van olyan baba, aki szinte teljesen tápszeres etetés után is visszatér a 100% anyatejre. Ha pedig mégsem sikerülne valamiért, ne keseredj el - sok anyatejet kapott már! Minden további csepp ajándék... Hogyha meg elértek a 4 hónapot (és kell még a tápszeres), lassan a hozzátáplálást is el lehet kezdeni (a 6 hónap az anyatejet babákra vonatkozik). De ez még odébb van, most pihenjen, szoptass - és szerintem telefonálj, hátha van jó ötletük! [ha olyan a védőnő/gyermekorvos, tőle is érdemes tanácsot kérni!] inkább szakember, mint minden ismerős/ismeretlen.. (,indok én, akit szontén nem ismersz :) de orvos vagyok, és határozottan szoptatás-párti...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!