Hogy lehet csillapítani ezt az elviselhetettlen fájdalmat?
Sziasztok!
A kisfiam 16 napja született meg és máris egy hatalmas problémávan küzdök meg ...
A tejem szülés után kb 4 nappal meg jött szépen fokozatosan szerencsére ezzel nem volt baj.
Tommee tippee manuális mellszívót is megvettük, és az eleján nem is volt gond viszont ahogy teltek a napok egyre jobban fáj ahogy eszik a baba, jelenleg már annyira be van gyulladva hogy ezt képtelen vagyok elviselni.
Minden nap fejem manuálisan is de a fiamat ciciből etetem, de ma már elviselhetettlen volt a fájdalom fejés közben is.
Milumil HA Start Optima van itthon (ezt a gyerek orvos írta fel) hogy legyen biztos ami biztos otthon.
Mellbimbó védő krémet használok de nem segít, rendszeresen fejek így nem emiatt van hanem ahogy a fiam eszik nagyon ráharap.
Hogyan tudom , vagy mi lenne a legjobb most hogy ne fájjon ennyire?
Ez így normális? Ha már hozzá érek kicsit már sírni tudnék....
Mit tehetek ez ellen?
Miért fejed? 2 évig szoptattam,egyszer sem kellett fejnem. Csak próbáltam egyszer kíváncsiságból,de nagyon fájt mellszívóval.
Miért kell fejned?
Ha nagyon ráharap,akkor viszont ezt vele beszéld meg!! Vedd el picit,mondd,hogy fáj,ne harapjon. A babák hamar megértik! Az én lányom is harapott,bár fogzás miatt,3 hónapos korától. Hamar megértette,hogy nem szabad.
Vagy vegyél bimbóvédőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!