Az jó, hogy a 8 hetes babám naponta eszik vagy tízszer és minden alkalommal 100ml-t? Nem sok ez?
Éjjel most már csak kétszer eszik, a többit napközben. Egyszerre nem bír 100ml-nél többet enni, néha van, hogy 130ml-t eszik. Két óránként eszik.
5kg körül van.
Próbáld meg szépen folyamatosan nyújtani az szoptatások/etetések köti időt.Eleinte 2,5 órát stabilizáld,majd nyújthatod tovább 3ra is.Nem jó,ha túl sok zsírpárna lesz rajta,mert az lassítja mozgásfejlődést is.Persze,ha megvan hozzá a hosszúsága,akkor nincs gond,de az etetési időket ki kellene tartani.
Ismerek olyan babát,aki 4 hónaposan 7 kiló és nem ér bele a szája a kezébe,mert mindehhez csak 62 centi.
Szia!
Nem tudom, hogy a többiek hogyan nyújtják az etetések közti időket, de az én kislányom akkor szopizik, amikor éhes. Szerintem nem is nézem a szopizás között, mennyi idő telik el, de azért nagyjából tudom, hogy nem 10 perc telt el egy-egy etetés között. Próbáltam már teát, vizet adni neki, de úgy kiköpi, hogy szinte fröccsen a nyakamban. Szerintem nem kell annyira ragaszkodni a könyvekben leirt dolgokhoz. Ha szépen fejlődik és jókedvű a picid, nyugodtan szoptasd, amikor Ő kéri.
Üdv. 8 hónapos picilány anyuja
12:43-as vagyok.
Azt még ide irom: A kislányom 3,45 kg-val, 52 cm-rel született, most 8 hónapos 10,35 kg és 73 cm. Nem lusta, hanyatt fekvésből pillanatok alatt a hasára fordul és úgy kufircol, hogy alig érem utol. Nem korlátolt a mozgása, pedig én is tudom, hogy van rajta súlyfelesleg.
Nekem a védőnő azt mondta, h kg*120. Ennyit kell(ene) a babának enni 1 nap.
Bár az enyém többet eszik. :)
Szia!
Melyik baba eszik annyit amennyi a nagykönyvben meg van írva. Ez szerintem annyira hülyeség hogy ennyit megy ennyit kell enniük és hizniuk.
Az én kis lurkom 7 hetes és 6szor eszik 130ml. Hizik, jókedvű és más nem érdekel.
Én csak egy példát tudok, hogy apukám 6kg mal született és mikor 18 éves lett 185cm magas volt és 75 kg. Csontsovány. Akkor ez hogyis van????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!