Kicsi lányom kéthetes naponta 2-3 csuklik, hosszant védönö szerint nem baj csak levegöt nyelt. Nekem rémisztö mit tegyek vagy mit adjak neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 13:10
1/8 anonim válasza:
az én fiam most 16 hós és születésétől kezdve gyakran csuklik,elég egy kis önfeledt nevetés a részéről és máris rájön a csuklás,baja nem lesz,előfordul sok babával én a citromlét próbáltam(1 kk-al) de nem sok haszna volt,ne tegyél semmit ha nő majd ritkulni fog vagy akár meg is szünhet
2/8 anonim válasza:
Szopiztasd meg 1 kicsit ha csuklik.Ugyan is az ivástól/kortyolástol szinte azonnal elmulik.
Az én kisfiam ugyan nem csuklik sokat,de engem is megrémiszt!!:)
Kicsi szopi,amikor jönnek a nagy kortyok,2-3-4 ilyen korty után abba is marad.:)
3/8 anonim válasza:
az enyém is csuklott már a pocakban is! nem csináltam vele semmit, nem fogadta el olyankor a cicit sem. de ált. pár perc alatt bemérgedt és elkezdett sírni, amitől abbamaradt a csuklása is:)
4/8 anonim válasza:
rémisztő???? ez természetes dolog, hisz te is csuklasz. nincs ezzel gond, szerinem nagyon eltúlzod.
5/8 anonim válasza:
Mi is csuklottunk sokat az elején, védőnő azt mondta,ilyenkor jön neki vissza egy kis tejcsi. Mi nagyon kibüfiztetjük szopi után( kb 5-8 böfi)s azota nincs csuklás csak ha lusta vagyok és nem várom meg az összeset.Esetleg probáld meg. hátha....
6/8 anonim válasza:
Nem kell semmit csinálni, majd elmúlik. Csak téged rémiszt, őt nem zavarja. Az én gyerekeim is állandóan csuklottak pár hónapos korukig. Ha nagyon zavar szoptasd meg egy kicsit, attól elmúlik.
7/8 anonim válasza:
Nem kell vele semmit tenni! Majd elmúlik magától! Neki nem is olyan nagy dolog, mint nekünk. Az én lányom is eleinte rengeteget csuklott, naponta többször is, sőt már a pocakban is. Majd "kinövi". Ma már alig csuklik néha, most volt 5 hós.
8/8 anonim válasza:
az én 3 hetes babám is állandóan csuklik, a védőnőm szerint sem baj, és ő is az itatást javasolta (szopi, vagy foralt-hűtött víz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!