Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sos? Baj lehet hogy pár napja...

Sos? Baj lehet hogy pár napja 80-100-vagy néha 130-at eszik a 2 honapos manom? Kb naponta 5x vagy 6x-eszik? Mit tehetek hogy többet egyen? Jokedvü és nevet ha felvan

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 hónaposan 60-80 ml-et evett, rítka volt a 110-120. S 6x evett egy nap. Ők ilyenek. Nekem szépen fejlődött, s fejlődik a mai napig. 2 hónapot betöltötte, nem is mértem többet. Ha jókedvű, s van pisi, kakis pelus, akkor nincs gond. Főleg ha szépen hízik. Azóta 4 hónapos a kisfiam, s a gy.orvos születése óta dícséri, milyen szépen fejlődik.
2011. máj. 31. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem írod, hogy szopik-e a babád vagy tápszert kap. De: ha szopik, akkor teljesen normális, hogy esetleg kevesebbet eszik, mint régebben, hisz az anyatej összetétele, tápanyagtartalma idővel változik. Képzeld, ha nem így lenne! Akkor fél évesen egy evésre benyomna 1 litert? Ugye ez nonszensz :) Mivel a tej összetétele változik, így most egészen más, mint volt 1-2 hónapja vagy lesz 4hónap múlva. Épp ezért soha ne azt nézd, mennyit evett, hanem, hogy ő jól érzi-e magát a bőrében.. Ha szopi után nyugodt, alszik, nézelődik, minimum 2 órát kibír 2 evés között, hetente legalább 12 dekát hízik (amíg meg nem duplázza a születési súlyát, utána ez kevesebb lesz!), elég pisis-kakis pelusa van, akkor minden rendben. Bízd a babára, mennyi elég neki, nyugi, ha éhes lenne, jelezné :). Ne mérd minden evés után, mert csak bezazulsz :)
2011. máj. 31. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám 4 hónapos, és napközben 100-120 ml.t eszik, este 150-170-et. Ne aggódj, ő tudja, mennyi kell neki, ha éhes, úgyis többet fog enni.
2011. jún. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!