Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mitől lett több teje? 6...

Kinek mitől lett több teje? 6 hetes a bábom szopik de sajnos nincs elég tejem igy tápszerrel potolom .

Figyelt kérdés
Szoptatos teákat iszom
2019. ápr. 15. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Mi alapján gonolod azt hogy nem elég a tejed?

Hat hét alatt hogy jutottatok erre a következtetésre?

Csak hogy lássuk a valódi problémát.

A tápszerezéssel még inkább csökkenni fog.

Önmagában a szoptatós tea nem elég.

Minél többet kell mellre tenni.

Esetleg szaporitó fejést alkalmazni.

Nagyon sokat inni.

És pihenni.

És rendesen enni.

2019. ápr. 15. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

3 dologtól: pihenés, pihenés és pihenés

😊

2019. ápr. 15. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Eszel elég szénhidrátot? Az is lehet probléma,hogy túl modern az étlapod.
2019. ápr. 15. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Az, h "pihenés, pihenés, pihenés" nagyon jól hangzik, de mellette van rengeteg teendő, amit el kell végezni, amit sajnos helyettem nem csinál meg senki. 1x mondtam anyámnak, h sose kérdi meg, h kell e segíteni vmit(kb 2-3 hós volt a kicsi),. Erre az volt a válasz, h anno neki se segített senki. Azóta inkább nem is szólok neki, h vigyazhatna a kicsire(csak influenza járványkor hagytam rá, ha valamit elintezni valóm volt és nem akartam vinni magam, nehogy beteg legyen) , ha esetleg valamivel nem érkezek, inkább elhalasztom a munkám.amugy nem a pihenesen fog múlni, h kinek mennyi a teje. Én nagyon ritkán pihenek sajnos, és szerencsére van tejem. 9 hós a babám. Eleinte rengetegszer raktam mellre. Minden kis nyugolodesere mellre raktam, mivel nem tudhattam, h most éhes, fáj neki a pocakja vagy mi a baja. Illetve, ha sikerul fejned a melled, az is termeli a tejet. Ha tápszerrel potlod, azzal csökkennek a szopik száma, és így csökken a tej is, sajnos. Próbáld minél többet mellre rakni.
2019. ápr. 15. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok, ha minél többször rakod mellre, be fog állni a tejleadó reflex, és nem lesz szükség tápra. De ahhoz neked is kicsit erőltetni kell. Nem okoskodni szeretnék, csak tudom, h milyen nehéz az eleje, meg kell szenvedni a szoptatasert, tapasztalat, aztán már picit egyszerűbb lesz. A fejés nem mindenkinek megy könnyen, amúgy a baba jobban köszi ja a cicibol a tejet, mint amikor te próbálod fejni. Azért írtam, h próbáld rengetegszer mellre rakni
2019. ápr. 15. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
*kiszívja a ciciből a tejet
2019. ápr. 15. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha éhes a baba,tedd mellre, és hagyd hogy szívja minnél tovább. Eleinte én is azt hittem,hogy nincs elég tejem, de volt. Csak a baba jobban ki tudja szívni mint a mellszívó. Ha több ingert kap a melled több tejet is fog termelni. Nekem bevált az,hogy mindig figyeltem a folyadék mennyiségre meg az étkezésre.
2019. ápr. 16. 06:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem hogy nincs tejem,aztán egyre többször tettem mellre,akár óránként,és most van elég,sőt..

Tényleg az a lényege,hogy minél többször tedd mellre,vagy fejd el,több fog termelodni.

2022. febr. 1. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Szopi tea nem ér semmit,se nekem,se a csoportomba akikkel beszéltem erről
2022. febr. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!