Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10-ből 8 alkalommal biztos,...

10-ből 8 alkalommal biztos, hogy kínlódunk a szoptatással. Mit tudnék tenni? Teljesen bele keseredem.

Figyelt kérdés

Csak bölcső tartásban tudom szoptatni, próbáltam több pózt is, aminek az lett a vége, hogy megijedtem, hogy elejtem. Így letettem a próbálkozásról.

Tehát ez így zajlik most: felveszem, belefektetem a könyökhajlatba oldalt fekvésbe, hogy hasa a hasamhoz érjen. Ekkor ő vagy elkezdi a bimbó előtt hosszú percekig rázni a fejét, szája tátva, és nyöszörög. Vagy bekapja és feszíti magát, háta megfeszül. Vagy olyan rosszul fekszik a kezembe vagy én tartom nagyon rosszul, hogy folyamatosan kiesik a szájából, a másik kezemmel próbálkozom a szájához húzogatni.

Nem is eszik sokat, 60-80 grammot.

A csuklóm és a szívem is már nagyon fáj. Mit tehetnék, hogy segíthetnék neki?

7 hetes. A facebookos szoptatási csoportot kérlek ne javasoljátok, csatlakoztam, direkt ezért, hogy rákérdezzek, de most láttam, hogy mennyi kisbabás ismerősöm tagja, szégyellem a problémám előttük.

2019. márc. 11. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én így szoptattam 2 évig: az ágy háttámlájának dőlve, làbam felhúzva mind2. Az egyik karom a gyerek alatt,a másikkal eltartottam a mellem az orrától,hogy meg ne fúljon.

Nekem nagyon kényelmes volt így,alá volt támasztva a gyerek is,az én derekam,hátam is. Nem is fért volna el a szoptatós párna sehol. Esetleg így megpróbálhatod. Hátha bejön neked is!

2019. márc. 11. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a rosszul tartással van a probléma.

Azt írtad, hogy rázza a fejet nyitott szájjal és sokszor feszíti magát...

Jól tartod, de ne arra várj, hogy ő bekapja, hanem két újjal picit csípd össze a bimbót, kicsit lapíts rajta és dugd a szájába. (Nem szabad, hogy fájjon.)

Próbáld meg.

2019. márc. 13. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
A nyaki,arc és szàjizmaival minden rendben? Nincs letapadva,nem hipotón? Az is lehet a baj. Nyelve nincs lenőve,ami zavarná?
2019. márc. 14. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!