Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért tolja el a kezével a...

Miért tolja el a kezével a cicit a babám? Utána meg keresi mintha én vettem volna el. Ott támaszkodik?

Figyelt kérdés

#baba #támaszkodás #utána #tolja #kezével #a cicit #meg keresi
2019. jan. 31. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekkora a "baba"?
2019. jan. 31. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Igen nagyon fontos, hogy mekkora a baba.

3-4 hós kor alatt csak hadonászik, még utánna is nehezen tudja kordinálni a kezét, de egy 6 hós kor felett, mert nem csak hadonászás.

2019. jan. 31. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:
3 hónapos
2019. jan. 31. 11:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet nincs köze a cicihez. Mert letoltam a kezét (fárasztó mindig vissza adni neki a cicit és mivel nem direkt csinálja ezért nem vettem eddig komolyan.) A polomba kapaszkodva is támaszkodott vagyis nyomta ott is ahogy a cicin szokta.
2019. jan. 31. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én babám is 3 hónapos. Akkor csinálja ezt, amikor kiürült a cicim, de ő még éhes. Sajnos már nincs sok tejem.

2019. jan. 31. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinált ilyesmit. Az biztos, hogy sok probémája volt a cicikkel. A balt a mai napig nem szereti annyira, nyilván mert kevesebb tej jön belőle. (Laposnak tűnik a másikhoz képest és a bimbő is kisebb.) De volt olyan is, hogy aludni szeretett volna, amikor nagyon jött belőle, akkor meg 'bőgött'. Emlékszem, annyit ő pattogtam, mint a kukorica. 😁 Most már jobb. Átmászik, ha nem 'arra' van szüksége. De ne gondold, hogy kevés a tejed! Az butaság! Ha eleget teszed cicire, akkor nem fog elapadni. Próbálkozz, mit szeretne. Nekem volt néha olyan, hogy négykézláb hajoltam fölé és úgy kapaszkodott két kézzel a cicibe - ne kérdezd... Neki ez kellett! 😁
2019. febr. 1. 08:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy kevés a tejem. Mert rengeteg van. Lehet inkább pont azért csinálja, mert sok van és nem tudja megakadályozni hogy így ömöljön neki.
2019. febr. 1. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan ösztönös mozdulat, mint amikor a kismacskák "dagasztanak" szopizás közben :). A tej emlőből való könnyebb ürülését segíti elő, de nem tudatos tevékenység.
2019. febr. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!