Hogyan kezdjem el a szoptatast ha a babam hadonaszik a kezevel, rugdos es tekereg?
Első körben nyugodj meg, mert nagyon hamar megérzi és átveszi a baba a te feszkódat.
Mikor kezded el a szoptatást?-lehet addigra már nagyon éhes és türelmetlen, ha kicsit előbb szoptatod?
Próbálhatsz bimbóvédőt, lehet azzal könnyebben be tudná kapni.
Próbáltad már mit csinál a baba, ha korábban kezded el szoptatni? Vagy fejni a tejet és üvegből adni neki?
Most mindenképpen bimbóvédőt használnék, hogy a kialakult sebek begyógyuljanak és tűrhetővé váljon a szoptatást.
Az is bejött nálunk h megindítottam a tejet mielőtt mellre tettem, ezzel máris érezte h kaja lesz és azonnal rá cuppant. Viszont az is nagyon kellett h korábbi jelekre figyeljek és ne varjam meg míg sírt. Akkor mar késő volt és nehezebb volt az etetes. A Bimbovedo nálunk is kellett majd egy hónappal később szepen el is hagytuk!
Kitartás!
Szia!
Az előző vagyok. Bimbóvédővel talán azért lehet egyszerűbb mert "csinálja a jó bimbót"... Hülyén hangzik, de 2-3 szippantás után szépen kiemelkedik a bimbó és azt szépen be tudja venni a baba. Mi is így hagytuk el.
A másik, hogy jól értem, hogy felkelted a gyereket? Ha igen, ez is a gond, véleményem szerint. Én erről 1 alkalom után is leszoktam itthon, a kórházban viszont fel kellett keltenem a gyereket. Pedig nem kell! A gyerek kel, ha éhes és akkor nyugodt lesz, ha ébredés után mikor már nyöszörög mellre is teszed! Nálunk ez bevált! Illetve ahogy írtam, indítsd meg a tejet neki! Próbáld meg, hátha valami beválik nálatok is!
Üdv
Akkor az is simán lehet a baj, hogy még nem eléggé éhes. Hagyd aludni!
Vagy fejd le a tejet és add neki cumisüvegből, de úgy nehezebb hosszú távon fenntartani.
Az én babám is csinál ilyet! Lassan 3 honapos lesz. Ahogy nő és nő a szaja is, egyre ügyesebb. Addig meg kitartok. .. A bimbóvédőt használtuk de mivel ugyanúgy fájt vele és csak macera, el is hagytuk. Én Aventes krémet használok, az jó. És sokat levegoztesd, így gyorsabban gyógyul. A cumisuveget nem ajánlom, viszont az jó ha előtte fejsz egy kicsit, hogy ne feszüljön a melled és akkor könnyebben bekapja.
Hasfajas miatt tekereg esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!