Hogyan kezdjem el a szoptatast ha a babam hadonaszik a kezevel, rugdos es tekereg?
Figyelt kérdés
3 hetes a babam, iszonyuan faj a szoptatas, orditok kozben, nem tudom rendesen a szajaba tenni a mellem. De hiaba is probalkoznek, legalabb 15 perc kell mire valamennyire be tudja kapni a mellem mert kozben mozgatja a fejet, belekarmol a mellembe, rugdos es tekergeti a testet. Nem nyitja eleg nagyra a szajat es hiaba is probalnam en kinyitni, mert kozben mocorog es eselyem sincs a szajaba tenni a mellem. Altalaban ugy sikerul, hogy o szippantsa be, de csak a mellbimbom es iszonyatos fajdalommal jar, foleg az elso 1 perc. Ha nem sikerul 2 percen belul elkezdeni a szoptatast akkor uvolt, es nem tudom semmivel sem megnyugtatni. Neha leall es ilyenkor van meg eselyem bepreselni a mellem a szajaba. Probaltam mar takaroba csavarni, de nem segit mert a fejet ugyanugy dobigalja, hiaba erintem meg a mellemmel a szajat. Mit tehet, hogy nyugodt legyen, ne kalimpaljon mikor el akarjuk kezdeni a szoptatast? Mar kivagyok, ha hozzaer a ruha a mellemhez mar az is faj... Kerlek segitsetek2017. febr. 12. 19:45
11/11 anonim válasza:
Szia! Bimbovedo !!!!!
Nekem majdnem fel kellett vágni a mellem, mostanra gyógyult be, bimbovedot használok egy ideje.
3 honapos kislany anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!