Megalázónak érzem a szoptatást?
Néha eljön anyám hogy segítsen nekem.
Mikor párom éjszakás.
Ilyenkor van hogy éjjel mikor sír a baba ő hozza oda hozzám
Még volt hogy véletlen a mellbimbóm is megérintette mikor mellre helyezi nekem.
Van hogy odahajol hogy nézze jól szopik e.
De egyébként amblokk az egész családom látott már szoptatás közben.
Senki nincs tekintettel rám hogy zavarna.
Ezért fajult el odáig a dolog hogy most már összeszorított foggal utálattal szoptatok.
Tele indulattal hogy mégis minek kezdtem bele ha ennyire utálom inkább el se kezdtem volna
Világéletemben már kisgyerekként feszélyezett mikor anya szoptatta az öcsém.
Gyerekgondozónak tanultam már a tananyag is elborzasztott.
Szexuális gátakat is generál.
Vagyis azt érzem a szexuális életre is negatív hatással van.
Mikor a mellem a gyerek szájába van az egész családom szerint láttára és ezt ők nézik és szex közbe ez eszembe jut hogy egy "ősemlős"vagyok nem egy nő.
Annyira elhatároztam hogy elapasztatom.
De végül minden nap rajta van mert cicik nyugszik csak meg.
De közbe mindig azon gondolkozok bárcsak elapadna de ráadásul nem is akar elapadna hiába szoptatok keveset mégis van.
A melleim mint két cumisüveg és kezd elcsúnyulni is én úgy érzem.
Ráadásul a párom is egyszer mikor szoptatta bekapta a másikat szóval kész vagyok.
Megalazó
hiába......😫
A multkor irtad, hogy a kontrollon a doki nem hozta szoba a fogamzasgatlast.
Konyorogve kerlek, a sajat magad es a Fold nevu bolygo erdekeben irass valamit (az sem baj, ha tobb fajtat) es hasznaljatok becsulettel.
Nem hianyzik senkinek, hogy hipp-hopp csinaljatok veletlenul meg egy gyereket.
A kebled is ezt akarja, biztos vagyok benne.
Sokat tanultál, de egy szó kimaradt: "nem".
Mondj nemet anyádéknak és a családnak és megoldódik minden. Nem a gyerektől kell elvenni a tejet, hanem a családtól a mozit.
Nekem eleve az is fura, hogy anyukád hozza eléd a gyereket szoptatásra. Ágyban fekvő mozgássérült vagy vagy mi? És miért anyukád tesz mellre és taperolja a mellbimbód?
Felnőtt ember vagy. Legyen már egy kis önállóság benned ha már gyereket vállaltál. Ez amiket leírtál nem a "segítség" kategória, hanem a "teljes kiszolgálásé". A fenekedet is kitörli anyukád vagy hogy megy ez nálatok?
Téged kezelni kellene.
Ha igaz a meséd hónapok óta, ezért; ha nem, akkor meg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!