Mikor, hogyan és miért hagytad abba szoptatást?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 20:52
1/15 anonim válasza:
Nem én hagytam abba, hanem a gyerekeim. Lányom majdnem 1 éves volt, fiam sajnos már 3 hónaposan. A 3.gyereknél nekem kell abbahagynom, mert vissza kell mennem dolgozni.
2/15 A kérdező kommentje:
Nálam is ez a helyzet, hogy vissza kell mennem és fogalmam sincs,hogy hogy tegyem vagy hogy lesz
Neked mi a terved?
2018. dec. 15. 21:02
3/15 anonim válasza:
9 honaposan vált le a kisfiam, nem én szerettem volna, terhes lettem ❤️ elvileg ilyenkor vannak babák, akik leválnak, mert megváltozik a tej íze a hormonok miatt.
Amúgy a hozza táplálás miatt alapból egyre kevesebbet szopizott, nagyon hamar kivaltottunk 3 étkezést, így maradt a reggel-este (azért közben sokszor estere megteltek a melleim, de elég hamar bealllt) végül estere egyre kevesebb volt, tudtuk, hogy akármikor jöhet a teso így elkezdtem pótolni, majd egyszer csak vége lett. Egyik szemem sír, másik nevet.
4/15 anonim válasza:
2,5 evesen magatol szokott le, de 1,5 eves koratol mar csak reggel es este szopizott.
5/15 anonim válasza:
5,5 hónapos korában, sajnos egyik napról a másikra. Olyan gyógyszert kellett szednem, ami mellett nem szoptathattam. Két hétre kellett volna felfüggeszteni, de amikor letelt az az idő és újra akartam kezdeni, addigra a lányom már nem fogadta el😞
6/15 anonim válasza:
4 hónapos volt a lànyom, nem kellett neki.
Folyton csak aludt a mellemen.
7/15 anonim válasza:
6 hetesen mikor tejfehérje érzékeny lett. Hiába a tejmentes diéta nem akart szopizni így elapadt a tejem fejes ellenére is.
8/15 anonim válasza:
10 hónaposan, nem igényelte már. Én is vártam a kicsit már akkor, de nem emiatt hagyta abba, mert már 5 hónapos voltam, a teherbeesés nem zavarta. Nagyon ment a hozzátáplálás, folyton szilárdat evett volna, ő döntött így. Én szívesen szoptattam volna tandem.
9/15 anonim válasza:
Első vagyok. Már elkezdtem a leszoktatást. Kap tápszeres kiegészítést minden evésnél. Először azt kapja, hogy egyre kevesebbet szopizzon. Lassan 1-2 étkezésnél el is hagyom és csak a tápszer marad. Valamint addigra kiváltom majd az ebédet is. 1.5 hónapom van még, szeretném az utolsó pillanatig megadni neki az anyatejet azért.
10/15 anonim válasza:
Nekem egészségügyi okokból abba kellett hagynom, 4 hónapos volt akkor. Mikor evés következetr nem raktam mellre, hanem cumisüveget dugtam a szájába, először lefejt tejjel, majd áttértünk tápszerre. Szerencsére egyből elfogadta a cumisüveget és a tápszert is. A tejet egy hét alatt elapasztottam homeopátiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!