Hogyan hagytad abba a szoptatást?
Igen. De ha előre tudnám, hogy egy kicsit is "megsínyli", nem tenném - ezért vacillálok.
Most még este, lefekvés előtt, és reggel ébredés után szopizik. A napközbeni (3) szopikat 8-9 hós kora között 3 hét alatt kiváltottuk.
Nem tudom, hogy tegyem...
Alányom is és a fiam is magától haygta abba a szopizást. A lányom 22 hónapos volt, már csak este szopizott, meseolvasás után. Egyszercsak azon kaptam magam, hogy már 3 napja nem kérte, ezzel el is könyveltem, hogy leszokott. :)
A fiam pont 18 hónapos volt, mikor olyan álmos volt este, hogy a pizsibe öltöztetés közben elaludt így kimaradt a szopi. Másnap is megpróbáltam, hogy csak megsimogattam, mesét olvastam, hátha elalszik. Elaludt, egyszer sem kérte utána a cicit.
Nálunk szerencsésen alakult mindkét gyerkőcnél teljesen zökkenőmentes volt az elválasztódás. Kívánom, hogy majd nálatok is így alakuljon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!