Bimbóvédő krém helyett 100%-os gyógyszertári lanolint próbált már valaki?
Ha jól van mellre téve, nincs szükség kenésre. Én az első gyereknél párszor bekentem, még a Lansinoh termékmintából is alig fogyott, pedig kb 1 ml volt az egész, mert olyan kevés kell belőle. Konkrétan zsír az egész.
Nem tudom, patikában adnak-e ki tiszta lanolint, ha igen, annak is jónak kell lennie, de nem hiszem, hogy jelentős összeget megspórolsz egy kis kiszerelésű Lansinohhoz képest, és azt legalább gép csomagolja a gyárban, nem az asszisztens egy patikában ki tudja milyen higiénés körülmények között.
"azt legalább gép csomagolja a gyárban, nem az asszisztens egy patikában ki tudja milyen higiénés körülmények között"
Ki tudja milyen higiénés körülmények között? :D
Inkább a gyáriban ne bízz ilyen alapon (voltam nyári gyakorlaton a tevában).
szia, én próbáltam mindkettőt.
a gyógyszertári pár száz forint, a Lansinoh pedig 4000. tehát egyértelműen először gyógyszertárival próbálkoztam.
az túl sűrű nehezen kenhető gépzsír állagú, a fájó mellbimbómat még azzal nyúztam hogy szépen eldolgozzam a krémet, ráadásul a gyógyszertárban azt mondták nekem hogy szoptatás előtt ezt le kell mosni. (tehát plusz macera) s nem is gyógyította meg sajnos.
utána beruháztam a lansinohra. Nagyon jó döntés volt! Könnyen kenhető (teljesen más állagú), nem kell lemosni, s 2nap alatt begyógyult a seb!
Jól teszem mellre a babát, de az első napokban amig beindult a tejem addig véresre szívta, aztán a 6.-héten ismét óránként kért enni s akkor is sebes lettem újra.
Próbáld ki a gyógyszertárit, hátha neked bejön. aztán ha nem akkor utána a Lansinoh. (igen mindkettő 100%lanolin, csak a feldolgozás során az egyiket tovább finomítják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!