Sudocrem, Bepanthen, vagy gyógyszertári krém? Esetleg felváltva? Nektek mi vált be? Árakat tudtok írni? Üdv: 34 hkm
Nekünk a gyógyszertári vagy neugranormon.A sudocremtől kipattogott.
A szomszédnak a sudocrem, ők a gyógyszertárit nem bírták.
Szia. Nekunk a Bepanthen jott be.
A Sudocrem-et nem szeretem, mivel angliaban elek igy itt nincs gyogyszertari, de szerintem nem is hasznalnam ha lenne is.
A sudocrem ha nagyon piros akkor jó volt de amúgy mindennapi többszöri használatra drága és amúgy is úgy tudom kislányoknak nem is lehet állandóan használni mert összenő a hüvelynyílás.
Neogranormont szoktam még használni (illata és hatása miatt is), felváltva a gyógyszertári popsikenőccsel ami a legolcsóbb.
Szerintem is egyéni!ű
Nekünk a Sudo, de van,akinek nem!
A gyógyszertári a legolcsóbb!
Gyógyszertári az első hetekben, aztán frezyderm babakrém és folyékony hintőpor. Én nem láttam értelmét minden pelenkázáskor sűrű krémekkel kenegetni. Árat is kérdeztél: egy tubus nekünk kb 2-3 hónapra elég, úgy tudom, hogy most 2500 ft-ba kerülnek.
Sudokrémről és társairól nem szeretnék negatívot írni, úgyhogy megtartom a véleményemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!