Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyermekem 5 és fél hónapos,...

Gyermekem 5 és fél hónapos, szoptatom. A menstruációm egy hónapos korában megjött, azóta is minden hónapban megjön. Most viszont már hat napja tart, normális ez?

Figyelt kérdés
Hat napja tart és vérzek,mint az első napokban,holott máskor ilyenkor már el is múlik. Kicsit megijedtem,mert eddig ilyet soha nem tapasztaltam. 28-30 naponta jön meg,és 5-6 napig szokott tartani de a hatodik napon szinte már nincs is csak egy kis barnázás. Bocsi,hogy ezt leírom így,de másképp nem tudom elmagyarázni
2018. nov. 5. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebben nincs semmi, teljesen normális. Nekem is hosszú évek óta 4-5 napig tart (inkább 4), és múlt hónapban még a 7. napon is volt valami. Előfordul az ilyen.
2018. nov. 5. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A szülés után 1 évig minden normális.
2018. nov. 5. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat.
2018. nov. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!