21 hónapja szoptatok és még nem jött meg a menstruációm, ez normális?
Egyébként makkegészséges vagyok, a kisfiam pedig 3szor szopizik még, reggel jól bekajál, aztán délben és este cicin alszik el, de az már nem az evésről szól.
Utoljára egy éve voltam dokinál, a féléves szülés utáni kontrollvizsgálaton.
És a kérdés nem az, hogy normális dolog-e szoptatni egy majdnem 2 éves gyereket :)
Én azért vennék egy tesztet a helyedben, ki tudja, lehet, jön a kistesó... Erre nem gondoltál még?
De az is lehet, hogy hormonzavarod van az elhúzódó szoptatás miatt, nem ártana orvost kérdezni efelől.
Nekem a 3. születése után a 25 hónapban jött meg. Összesen 32 hónapig szopizott.
Amíg szoptatsz (és utána még egy-két hónapig) tök normális az is, ha nem menstruálsz.
Akkor megnyugodtam, köszönöm! Egy picit már kezdett aggasztani a dolog, de akkor minden rendben :)
Kedves Második, tuti nem jön a kistesó..., velünk alszik a gyermek, mi meg nem vagyunk túl kreatívak a férjemmel:)
:)
Mindketten jól bírjuk, azt hiszem...
Soha nem ez volt a fontos, most még kevésbé az, de majd lesz ez másképpen (gondolom...). Persze, azért néha összebújunk!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!