Normális hogy 55 napja késik a menstruációm szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a szoptatás befolyásolja. Marciusban szultem es juniusban jott meg eloszor es azota pontosan megjott minden honaoban. Most viszont 55 napja késik. (Terhes nem vagyok)2017. nov. 14. 21:10
1/4 alysya válasza:
Nekem eddig pontosan jött meg, de mióta szoptatok vagy megjön vagy kihagy egy hónapot.
Az orvosom azt mondta, hogy szoptatasnal előfordul.
2/4 anonim válasza:
Nálam is így volt, pedig már 5 hónapja megjött előtte pontosan. Akkor maradt ki, amikor a fiam nagyon rászokott az éjszakai szopira. Amint abbahagytuk éjszaka, újraindult minden.
3/4 anonim válasza:
Elofordulhat, pl. ha tobbet szopizik, de anelkul is. En 20 honapja szoptatok, meg nem jott meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
Kedves 2. ! Igen en is igy vagyok mert a kislanyom is nagyon ráállt most az éjszakai szopira
2017. nov. 15. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!