Ki előtt szoptatsz/szoptattál?
Még nem született meg a babánk, és tudom nem ez a legnagyobb probléma, de én introvertált vagyok, így mutogatni sem nagyon szeretem magam. Előre félek, hogy ha jön a vendégsereg a kórházba, vagy otthonra, majd hogy oldom meg.
Tudom, mások is biztos láttak már női mellet, meg természetes dolog, de én úgy gondolom, hogy mégis nagyon intim, és senkinek semmi köze hozzá. Te hogy oldottad meg?
Otthon úgy gondolom, hogy én vagyok otthon, ne nekem kelljen emiatt szabadkozni meg rosszul érezni magam. Most nyilván ha olyan vendégek vannak, nem a nappaliban szoptatok, hanem bemegyek a hálóba, de pl. anyám, anyósom, húgom, sógornőm, férjem, nagyanyám előtt szoptattam. Apám se zavart, após kiment magától mindig. Ha barátnőm volt nálunk, akkor megkérdeztem, zavarja-e, ha nem, nem vonultam el. Minden más esetben mondtam, hogy megetetem a picit, és bementem vele a hálóba.
Nyilvános helyen igyekeztem kerülni, ha muszáj volt, elfordultam, és eltakartam magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!