Mit valaszoltok arra a kérdésre:még mindig szoptatsz?!
Szerintem ez a stílustól is függ.Simán lehet,hogy csak érdeklődik minden rosszindulat nélkül, de az is lehet,hogy hülyének néz,amiért ilyen sokáig szoptatsz.Szerintem mindkét esetben az a legjobb,ha egyszerűen válaszolt,hogy igen és kész.
Ha rákérdez,hogy miért,akkor meg mondhatod azt,amit már előttem is leírtak,hogy neked nem okoz gondot stb.
Csak az a lényeg,hogy legyél határozott.Te azt a döntést hoztad,hogy xy ideig szeretnéd szoptatni a gyereked és tartod magad ehhez.Ha látják rajtad,hogy határozott vagy,nem találnak fogást rajtad és békén hagynak.Viszont ha elbizonytalanodsz,akkor feljogosítva érzik magukat,hogy elkezdjenek neked magyarázni.
6-os,akkor én ellennék a barátnőddel,mert ha ilyen kérdést tenne fel nekem,simán rávágnám,hogy tegnap este,neked?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!