Pár napja kevesebb a tejem, mitől lehet? Semmin nem változtattam.
Figyelt kérdés
2hónapos a babám, és anyatejadó vagyok, de pár napja nem tudok fejni, a babámnak, meg alig elég, fél óránként enne.2008. nov. 4. 16:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb hogy a Te kicsidnak elég legyen a tej, ha már nem tudsz leadni, kizárólag emiatt ne aggódj. Valószínű hogy a szervezeted a szopihoz alkalmazkodik és a kezdeti bővebb tejtermelés alábbhagyott. Fejés helyett inkább tedd többször mellre a kicsidet hogy még ő nagyon sokáig tudjon szopizni.
2/4 anonim válasza:
Vannak hullámvölgyek a tejtermelésben és az egyik pont 2 hónaposan jelentkezik!Nekem is így volt mind a két gyerekkel!Csak szoptass gyakrabban 2 óránként,úgyis kérni fogja a kicsi ha tényleg kevés a tej.Nekem max. 2 nap alatt mindíg rendeződött!
3/4 anonim válasza:
Ez lemaradt:ha éjszaka nem szopik a kicsi akkor kelj fel hajnalban,és fejd le mindkét melled.Ha a kicsi később ébred,akkor már lesz neki újra tej,legfeljebb odaadod neki mindkét melled.Én is tejleadó voltam,én mindig így csináltam.Csak 2x fejtem 1 nap hajnalban és du 6-kor,de mindkét mellem kifejtem.6 dl tudtam így leadni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat. Egyébként írtam, hogy fél óránként enne. Na ekkor mellre is rakom. És éjjel is etetem.
Remélem helyre áll pár napon belül.
2008. nov. 5. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!