Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit kell tenni, ha azt szeretn...

Mit kell tenni, ha azt szeretném, hogy kevesebb tejem legyen, de ne apadjon el? (komplikált)

Figyelt kérdés
1 éves múlt a fiam, egy hónapja dolgozom. Az első évben igény szerint szoptattam, azóta csak amikor otthon vagyok. Próbáltam napközben csak kicsit fejni, amikor feszült, de sajnos nem segít. Ma úgy bedurrant a bal mellem, hogy majdnem elájultam, be is lázasodtam. Nem tudtam fejni belőle, se kézzel, se géppel, viszont csak gyűlt a tej, és fájt ahogy feszített. Most hideg borogatás alatt van, és hazajöttem szoptatni, de kéne valami gyógynövény, amitől kevesebb lesz a tejem (mindig túl sok volt)
2018. szept. 17. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog több termelődni, ha napközben csak épp annyit fejsz, hogy ne feszüljön. Ne az egészet. Akkor lesz még több, ha szopizik és utána Te még ráfejsz az utolsó cseppig.

Nekem az avent elektromos mellszívó vált be, illetve mást nem is próbáltam. Fél perc alatt elindul a tej és kényelmes nagyon, közben olvasok pl. Este kell csak, mert a kislányom 3 hónapos kora óta este nem hajlandó csak cumisüvegből enni. De csak az estit. Így lefejem mielőtt elalszom és megkapja másnap este.

2018. szept. 17. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi újság, megoldódott a probléma?
2019. jan. 10. 10:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig szoptatok. Egyszer volt egy kisebb tejlázam, akkor haza kellett mennem, de aztán nem volt probléma. Az első két hétben kellett csak fejnem épp annyit, hogy ne feszüljön. Szóval viszonylag hamar jól beállt a kereslet kínálat.
2019. jan. 13. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!