Ha egyik mellem kisebb, mint a másik (mindig is kisebb volt, nem csak most), abban ugye nem lesz kevesebb anyatej, mint a másikban?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 23:37
1/8 anonim válasza:
Senkinek sem egyforma a 2 melle és a tej mennyisége sem feltétlenül. Viszont nem is a mellmérettől függ, simán lehet, hogy a kisebben lesz több tej. 😊
2/8 anonim válasza:
Az egyik ciciben mindig kicsit több a tej, de előfordulhat,hogy pont a kissebben lesz majd. Mindenkinek eltér a két melle, van akinek kevésbé van akinek sajnos jobban.
3/8 anonim válasza:
Nekem a bal kisebb volt mindig is, a tej is kevesebb benne
4/8 anonim válasza:
Nekem a kisebbikben kevesebb tej volt, de így is volt bőven. :)
5/8 anonim válasza:
Nekem kb a lányom 1.5 éves koráig a nagyobb (bal) mellem volt a favorit. Onnantól ellválasztásig ( 2 év) pedig a jobb. Kevesebb volt benne,de elég.
6/8 anonim válasza:
Nekem mellrák szűrésen mondta a doki, hogy minden nőnek van egy domináns melle (legtöbbször a bal); amelyben több a mirigyállomány is- ezért nagyobb.
Azt már csak én gondolom, hogy ahol nagyobb a mirigyállomány, ott több tej is termelődik.
7/8 anonim válasza:
Nekem is a bal kisebb és valamennyivel kevesebb benne a tej is .
8/8 anonim válasza:
Nekem is mindig a bal volt a kisebb és most abban van több tej. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!