Kevesebb lehet már a tejem?
Figyelt kérdés
5 hónapos kisfiam eddig is kapott 1-1 alkalommal tápszert de az utóbbi időben gyanús hogy kevés neki a tej:
1-2 óránként éhes
kb 5 perc alatt lecuppan a ciciről és nyugtalan
éjjel korábban 1 szer kelt enni, most vagy 3szor
pelenkák súlya kicsi alig van benne pisi
este alig tudok lefejni, korábban nap végén még lejött 120ml
napközben 1 óránál ritkán alszik többet.
Ha szopi után kap tápszert abból 120 -150 ml is elfogy.
próbáltam karamalzt, teát, homeopátiás szert, rengeteg levest stb.
vélemény, ötletek? kezdjem a hozzátáplálást?
2017. dec. 25. 17:34
1/6 A kérdező kommentje:
tejadó reflex van de nem csöpög a tej
2017. dec. 25. 17:40
2/6 anonim válasza:
Már megkezdhetted volna a hozzátáplálást. Éjjel már nem kellene enni neki, legfeljebb teázni. De ha nem elég a tejed, akkor adj neki tápszert.
3/6 anonim válasza:
Ezek alapjan nekem nyilvanvaló, hogy keves már neki a tej, de a sok szopifan ugyis azt fogja írni, hogy nem. Szerintem adj szopi utan tapszert és nemsokara kezdheted a hozzátáplálást is.
4/6 anonim válasza:
Ha keveset pisil, kevés a bevitel, igen. A sok szopi önmagában ilyet nem jelez, pisis és kakis pelusok száma mérvadóbb.
5/6 anonim válasza:
Facebookon van egy olyan csoport, hogy szoptatási tanácsadás kérdezz-felelek, ott biztosan tudnak neked segíteni. Nekem is sokat segítettek. Én 6 hónapos kora előtt nem kezdeném a HT-t, nekem is most 5 hónapos a kislányom, mindenképp várunk még 3-4 hetet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Január elején még beszélek a védőnővel, mit mond, de már én is szeretném elkezdeni a kóstoltatás.
2017. dec. 26. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!