Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak nekem elcsépelt már ez a...

Csak nekem elcsépelt már ez a szoptatás téma és a tápszeres anyák lehurrogása?

Figyelt kérdés

Ha csak feliratkozok egy babázós oldalra, páe naponta belebotlok ehy szoptatás témáju cikkbe. Valamennyi lényege, hogy szoptassunk minél tovább, mert a tápszer kb. az ördögtől való, és jujj, aki nem anyatejet ad a gyerekének, az kb. sz@r anya, mert biztosan így kényelmesebb neki. Arra nem igazán térnek ki, hogy ezt az anyák nagyobbrészt nem maguk választják és igenis rossz nekik, hogy nem tudják terszetes úton táplálni a gyereküket. Vagy hogy nyilván a valódi anyatej a legjobb, de a tápszer is kiválóan tartalmazza a legfontosabb ásványokat és vitaminokat? Akárhányszor olvasok egy ilyen cikket, szinte már nekem van büntudatom. Abszolut nincsenek empátiával sokan a tápszeres anyák iránt. (Hozzáteszem nekem volt tejem egy jó darabig, de egy ismerősömnek nem, és nagyon irigykedve beszélt mindig... csak akkor tidtam meg miért, amikor később én is kiegészitettem tápszerrel)

Szóval legyenek infók persze, de hogy mindig ez follyon a csapból, pláne mikor egy csomó másban ia lehetne okítani sok anyukát, de nem, ragadjunk le 1nél.

2018. aug. 7. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
#3 Ha babázással kapcsolatos blogokat olvasgatsz, fogsz találni szoptatással kapcsolatos irományokat. Ezen nem kell felháborodni, nem is értem mi ezzel a probléma. Nehogy már ne beszélhessünk a problémáinkról, mert valaki tápszerezik. Ennyi erővel ne beszéljünk a szülésről, mert a császárrral szülőt zavarja a hüvelyi szülés, meg fordítva. Sőt, a gyerekekről se beszéljünk, mert akinek nem lehet, azt bánthatja. Arról írunk/olvasunk amiről akarunk. Ugyanezt a tápszeres anyukák is megtehetik, senki sem gátolja őket. Egy kicsit átestek a ló túloldalára, már azt is meg akarják szabni, hogy mennyit lehet erről írni/beszélni. Engem sem érdekel sok minden, és nem pampogok, hogy szóba se hozzák, mert nem érint.
2018. aug. 8. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:
67%

Amikor terhes voltam , nagy nyomás nehezedett rám ezzel kapcsolatban

. Egyáltalán nem akartam szoptatni. Végül négy hónapos koráig anyatejes volt. Talán tiszteletben kellene tartani más döntését. Igen kérdező, jól látod.

2018. aug. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!