Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire szégyenkezzek?...

Mennyire szégyenkezzek? Jártál már így?

Figyelt kérdés
Most voltunk a boltban.És mindenki bámult,mintha majmot láttak volna.(lehet :D) na és amikor hazaértünk, akkor vettem észre, hogy egy nagy tejfolt van a pólómon.De minden passzolt,nem néztem ki igénytelenül de ez betett.Lesett mindenki. Tök hülyén érzem magam.
2010. jún. 20. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Júj ilyen nekem is volt a bátyám esküvöjén!! 3 fényképen úgy van és senki sem szólt.! Lángolt a fejem, de hát előfordul.. nem tudsz mit csinálni!
2010. jún. 20. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Szegény! Ez van, próbáld meg túltenni magadat rajta. Legközelebb használj betétet a melltartódban, lehet kapni kifejezetten ilyen célra gyártott kis kerek betéteket, a babápolásnál találod.

Azért szégyellje magát az összes nő, aki látott és nem szólt diszkréten!

Sajnos velem is történt hasonló, de nekem, amikor elindult a tej, mindig volt egy furcsa, szurkáló érzésem a bimbómban. A baj az volt, hogy olyan hirtelen indult el, hogy nem volt elég neki a cicibetét :=). Sokáig bántott, azon rágódtam, hányan láthattak, de aztán lezártam a kérdést, megváltoztatni már úgysem lehet, még mindig jobb a tejfoltos póló, mint a véres nadrág :=)

2010. jún. 20. 10:11
 3/10 A kérdező kommentje:
4 hónap alatt még sosem fordult elő ilyen.Nem használok betétet, de most majd fogok. Nem baj. Ez azt jelenti, hogy van tejem bőven :D
2010. jún. 20. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
jajj,ezen ne aggodj,ugyse tudtál volna semmit tenni...a sok banga meg hadd bámulja
2010. jún. 20. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Szia

Én melltartóbetét nélkül nem mentem ki meg az udvarra sem,nekem ez kb annyira intim dolog, mint mikor megvan a mensid és nem raksz tampont, vagy betétet.

Ajánlom,hogy inkább valami jobb fajtát(fixies, avent, chicco) használj, mert az olcsóbbakkal előfordul hogy hamar átnedvesedik, ha elmész messzebbre akkor szivacsos melltartót is vegyél, ha esetleg a melltartóbetét már nem birja azon sem csorog át.

Remélem segitettem, és örülj, hogy van tejcsi.

2010. jún. 20. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Szia

En fixies melltartobetetet hasznalok, de igy is megtortent hogy atutott es megjelent a folt (az elejen mikor meg pici volt a baba es dolt a tej), es nem volt mit tenni, lathattak hogy picivel vagyok, ezen szerintem nincs mit bamulni. De valoszinu ha velem jossz szembe en sem szolok, meg diszkreten se, de nem bamulok mint a barom.

2010. jún. 20. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez barkivel elofordulhat.

Nekem elso pillanat ota kell hasznalnom betetet a melltartomba, meg ejjel is es igy is van hogy ataznak, bar csak ritkan.

az eldobhatosak puhabbak szerintem, mint a moshatok, probalj ki parat es eldontod melyik jon be, de erdemes beruhazni ra.

2010. jún. 20. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Örülj hogy van bőven tejed.Én is jártam már igy,nem szégyen,a balgák érdekesnek találják.Én szivacsos melltartót használok,de az elején volt mikor a melltartóbetét is átázott.Idővel beáll a tejmennyiség és kevésbé fog csordogálni.
2010. jún. 21. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Megtörtént, visszacsinálni már nem tudod. Lépj túl rajta:)

Viszont nem értem, nem érezted a tejleadó reflexet, a bizsergést? Én mindhárom gyereknél éreztem. Fura, hogy csak otthon vetted észre.

2010. jún. 21. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
19%
hülye köcsögök,leponozzátok aki nem hagyja szétspriccelni atejet????????????????????????,
2010. jún. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!