Jártál már úgy valakii, hogy az 1. babáját tudta szoptatni, a 2. babánál mégsem sikerült?
Sajnálom :(
Másképp csináltál valamit vagy a helyzet volt más? Hátha van valami tipped, hogy mire figyelhetnék...
Nalam forditva volt, az elso nem szopizott, az istenert se tudtuk ravenni, a masodik az elso perctol raerzett.
Viszont egyiknel se tudtam hosszu ideig, hamar elfogyott a tejem.
Én most küzdök a másodikkal. Egyértelműen a babán múlik. Az első 1 hónapban mindkét babánál iszonyú sok tejem volt, fejhettem napi többször.
Az első gyerek már 1 hónaposan 120-200 gr között evett. Hízott, aludt éjjel, és fent tudta tartani az egyenletes tejtermelést.
Most a másodikkal... Hát már 2 hónapja kínlódom. 10-70 gr között szopik. Miért? Senki sem tudja. Hogy éhen ne haljon kénytelen vagyok neki lefejni a tejet, és szoptatás után odaadni. Eleinte ódzkodtam a cumisüvegtől, de rájöttem, hogy tök mindegy, nem azon múlik, már adom azzal és kész. Most már 2 ciciből alig-alig tudok 100 gr-ot lefejni. Szerintem hamarosan tápszerezni kell majd. Beszéltem több ismerősömmel, és mondták, hogy ők is jártak így, vannak ilyen lusta babák. Általában mindig az a vége, hogy elmegy a tej, és tápszer. Egy barátnőm mondta, hogy ő fejt napi 8-szor, és úgy 9 hónapig tudott cumisüvegből adni neki anyatejet.
Csak drukkolni tudok, hogy ne fogj ki egy ilyen babát. Én már 2 hónapja őrlődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!