Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jártál már úgy valakii, hogy...

Jártál már úgy valakii, hogy az 1. babáját tudta szoptatni, a 2. babánál mégsem sikerült?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont így jártam, a lányomat 7 hónapos koráig szoptattam, de a fiamat csak két hétig tudtam:(
2010. ápr. 1. 14:03
 2/5 xStefix ***** válasza:
És miért?
2010. ápr. 1. 14:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

Másképp csináltál valamit vagy a helyzet volt más? Hátha van valami tipped, hogy mire figyelhetnék...

2010. ápr. 1. 17:09
 4/5 Nikcsi ***** válasza:

Nalam forditva volt, az elso nem szopizott, az istenert se tudtuk ravenni, a masodik az elso perctol raerzett.

Viszont egyiknel se tudtam hosszu ideig, hamar elfogyott a tejem.

2010. ápr. 8. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én most küzdök a másodikkal. Egyértelműen a babán múlik. Az első 1 hónapban mindkét babánál iszonyú sok tejem volt, fejhettem napi többször.

Az első gyerek már 1 hónaposan 120-200 gr között evett. Hízott, aludt éjjel, és fent tudta tartani az egyenletes tejtermelést.

Most a másodikkal... Hát már 2 hónapja kínlódom. 10-70 gr között szopik. Miért? Senki sem tudja. Hogy éhen ne haljon kénytelen vagyok neki lefejni a tejet, és szoptatás után odaadni. Eleinte ódzkodtam a cumisüvegtől, de rájöttem, hogy tök mindegy, nem azon múlik, már adom azzal és kész. Most már 2 ciciből alig-alig tudok 100 gr-ot lefejni. Szerintem hamarosan tápszerezni kell majd. Beszéltem több ismerősömmel, és mondták, hogy ők is jártak így, vannak ilyen lusta babák. Általában mindig az a vége, hogy elmegy a tej, és tápszer. Egy barátnőm mondta, hogy ő fejt napi 8-szor, és úgy 9 hónapig tudott cumisüvegből adni neki anyatejet.

Csak drukkolni tudok, hogy ne fogj ki egy ilyen babát. Én már 2 hónapja őrlődöm.

2010. ápr. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!