Mit tegyek most hogy szinte semmit nem eszik?
Kislányom 9 hónapos múlt, eleinte a hozzátáplálásnál sokmindent elfogadott és egész jól eszegetett de mostanra szinte semmit nem fogad el cicin kívűl, pár kanál esetleg aztán kész. A tejem viszont nagyon lecsökkent az útóbbi hetekben, sokszor nincs is benne szinte semmi és sír amikor nem jön, ma ittam laktoherbet de nem éreztem változást
Mit tegyek? Alig gyarapszik
Egyik napról a másikra nem lesz több tejed...
Mindenképp szoptasd őt igénye szerint, ha nagyon gyakran és éjjel is kéri, akkor úgy. Ezzel jó esély van arra, hogy pár nap múlva már több tejed legyen, még ennyi idősen is.
Ha továbbra is nagyon nagy a különbség a tejed és az ő éhsége között, akkor átmenetileg adj neki tápszert vagy tejpépet, ha esetleg elfogadja. De így is dolgozz a tejen.
Nálunk is volt néhányszor olyan, hogy a lányom hirtelen csak szopizni akart, de nekem sem volt addigra elég. Én ilyenkor 1-2 napos "szopitúrát" tartottam vele, amivel újra többet termeltem. Én nem erőltettem ilyenkor a szilárd ételt, úgy voltam vele, hogy ő tudja, mire van szüksége. Ő jelezte, hogy több tej kell és együtt megtermeltük. :)
De nem fogadta el és most sem fogadja el soha a tápszert! Semelyiket sem! Régebben 3 hónaposan meg 6 hónaposan volt hogy lecsökkent a tejem és tápszerrel akartam helyettesíteni de egy kortyot sem sikerült megitatnom vele pedig vagy 5 félét kiprobáltunk
Persze cicizhet amikor csak akar és amennyit csak akar ez születése óta így van...próbálok fejni szoptatás után hátha segít :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!