10hónapos kislányom nem akar szinte semmit enni, mit tegyek?
igen anyatejet kap meg mellette kell sajnos tápszer is.
Igy iszik naponta 700-800ml tejet és mellette nagyon ritkán gyümölcsöt vagy egy pár kanál főzeléket. Szerintem ez nagyon kevés van hogy csak tejet iszik és abból sem éri el a 700ml sem. 2.5kg született most kb. 8-9kg között van, nem tudom pontosan mert nincs mérlegünk. De én soványkának látom. Kiegyensúlyozott, vidám és elégg aktív de aggodom.
A védőnőd hülye, már bocs. 20 hónapos, nagyon szépen fejlett kislányom 11,5 kg és 87cm. 5 hósan stabilan ült, 7 hósan állt, 10 hósan egyedül járt, gyönyörűen beszél, semmi gondja nincs abból, hogy nem nagyobb a súlya, sőt! Van olyan barátnőm, akinek a kislánya azt a súlyt követi, amit a védőnőd mond, egyrészt szegény gyerek kifejezetten kövér, nehezen mozog, későn tanult meg járni és komoly bokaproblémái vannak, nem utólsósorban azért, mert túl nagy súlyt cipel.
Ne bánd, hogy nem kövér a babód, a lényeg, hogy kiegyensúlyozott, vidám, jól fejlődő baba legyen, a súlya mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!