Ma megégett 10hónapos kislányom egyik kiskeze, felakart állni a gázsütőnél ami forró volt, előfordult veletek ilyen?
Én egész pici korától tanítom a fiamnak, hogy a tűzhely forró, és veszélyes. Amikor elkezdett egyedül közlekedni, többször is rászóltam, hogy ne menjen a közelébe, de sosem akart rám hallgatni. Ezek után egyszer, amikor a sütő be volt kapcsolva, engedtem, hogy hozzáérjen a meleg üvegajtóhoz, ami nagyon meleg ugyan, de még nem éget. Megfogta, közölte, hogy "júj", és utána egy ideig dédelgette a kezét, de nem sírt, mert tudta, hogy nem hallgatott rám, és magának okozta a bajt.
Azóta, ha meg is közelíti a tűzhelyet, nagyon óvatosan teszi. Tudja, hogy vigyázni kell vele.
Egyébként nálunk a legfőbb gond a szaladgálással szokott lenni, már többször is esett el úgy, hogy elég rendesen megütötte magát, mert nem figyel, és beleakad a bútorokba...
Köszönöm a nyugtató válaszokat :)
Miután felébredt egyből mosolygott és ugyanugy mászkált csak ugye csúszkált ide oda a kötéstöl.A kötést is csak megnézte és nem piszkálja.Még nyomja a szuri hatása ,sokat aludt most is hamar elszunyokált.Holnap megyünk vissza orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!