Új lakásba költöztünk és most már lehet különszobában 10hónapos kislányom. Eddig mindig egy szobában aludtunk. Éjszaka elég sokszor alszik köztünk és többször cicizik is?
Szia,mi is kezdetektől egy szobában voltunk a lányunkkal,pedig kész volt az ő szobája,és arra is készültünk,hogy ott alszik,de mikor hazajöttünk a kórházból,olyan megnyugtató volt nekem,hogy hallom,hogy szuszog!Na,meg az éjszakai szoptatások is kényelmesebbek voltak!
10 hónapos volt,mikor apával megbeszéltem,hogy tegyük át az ágyát a saját szobájába,ami közvetlenül a miénk mellett van!Próbáljuk meg!2x szopizott éjszaka még ekkor!
Őt nem viselte meg,én 3 éjszaka nem aludtam,mindig rohangáltam át,féltem,hogy nem hallom meg,ha felébred(sosem sírt,csak mocorgott),de simán meghallottam!(volt légzésfigyelőnk is!)
Aztán kb. 1 hete volt a szobájában,mikor egyik napról a másikra átaludta az éjszakát,és a cicit sem kérte többé,se nappal,sem éjjel!
Napi 5x cicizett még!Próbáltam még 2 hétig legalább nappal mellre rakni,de elutasította!
Azóta is alszik éjjel,most múlt 1 éves,és én sem nézek ki már zombinak!
Hú,jó hosszúra sikerült!
Ne aggódj!Rugalmasak a babák,főleg még mikor kicsik!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!