Kinél melyik szer használt tejszaporításra?
Én teákat nem ittam,helyette Karamalzt vettem.Valamint a zöldség leves volt,ami nekem bevált és rengeteg folyadék.
3 éve hallottam egy számomra új dolgot nőgyógyásztól.Az energia italt.Kíváncsiságból az egyik szopi után megittam egyet.Még meg sem ittam szinte,el kezdett folyni a tejem.Nem tudom annak köszönhettem e. Többször nem kísérleteztem vele,mert volt tejem szerencsére.
3, elég beteg ajánlás az orvos részéről, amikor a koffeinfogyasztást mérsékelni kell szoptatás alatt.
A Karamalz jó volt nekem.
A kórházban feküdt mellettem egy kismama, 36 hetesen meg kellett császározni, mert egy régi autóbalesetben eltört a medencecsontja, és csavarozták neki. Azt mondta az orvos, hogy már elég fejlett a baba, ne húzzák tovább. Hát, nem volt az. Az anyának alig volt teje, pár cseppnél több nem is jött neki. Ő mindent kipróbált, amit csak el tudsz képzelni, a teáktól a sörig, egy táskába alig fértek a fejőgépek. Semmivel nem sikerült neki többet termelni. Ebből én azt a tanulságot vontam le, hogy ez mind csak azért van, hogy legyen mit eladni nekünk. A napi 4 liter vizemen kívül nem is ittam semmit, és rengeteg tejem volt. Az ajándékba kapott vackokat ki sem próbáltam, repültek a kukába.
De miért nem szoptathatsz, egyébként?
Az energiaitalra rá is van írva, hogy várandósan és szoptatás alatt nem ajánlott. Nem hiszem, hogy attól folyt a tej, inkább pont szoptatási idő volt. Nekem is szokott, mikor idő van, és a babám még nem ébredt fel.
A kérdésre válaszolva, én homeopátiát alkalmaztam fiam születésekor, de már nem emlékszem pontosan mi volt,mert ez 6 éve volt. Neten biztos megtalálod. Most nem kell szaporítanom, mert pont annyi van, mint amennyire lányomnak szüksége van, lehet kicsit több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!