Szoptatós párna. Hurka vagy patkó? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 14:48
1/9 anonim válasza:
Nekem a patkó jobban bevált (a kórházban hengert kaptam).
2/9 anonim válasza:
Hurka vált be.
A terhesség vége fele már azzal aludtam.Utána pedig szoptatásnál is sokszor hasznát vettem.
3/9 anonim válasza:
Hurka, alváshoz nagyon szuper volt. Szoptatni nem tudtam vele. Ahhoz talan inkább a patkó alakú jó
4/9 anonim válasza:
En egy 2,5 meteres hurkat varrtam magamnak, amit tobb modon is lehet hajtogatni. Nem veszik karba kesobb sem. A gyerekek is imadjak
6/9 anonim válasza:
Hurka van, ami alváshoz elengedhetetlen volt mindkét terhességnél, a gyerekeknek összekötöttem a végét és így egy döntött párna, amin ügyesen esznek cumisüvegből.
7/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem vált be, kényelmetlen volt bárhogy is próbáltam.
8/9 anonim válasza:
Nekem hurka van, de a kórházban patkót próbáltam, az jobban bejött, vettem is volna, ha már nem kapok előre hurkát. Ülve szoptatásnál stabilabb (vékony alkathoz)
9/9 anonim válasza:
Nekem Anyukám olyan formát varrt, mint a jinjang fele. Kényelmes volt. A hurkának (így tapasztaltabb anyukaként) annyiból látom több értelmét, hogy amíg a baba nem ficánkol annyit, körbe lehet keríteni, ki lehet támasztani pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!