Milyen típusú szoptatós párnát ajánlotok, nektek melyik vált be?
Ahogy nézem a kínálatot, van tömöttebb, hosszabb, kisebb, nagyobb. Nem tudom érdemes-e egy nagyobbra költeni, vagy megteszi egy fele akkora is fele annyiért?
Ha küld valaki linket, köszönöm :-)
Minél nagyobb, annál jobb!
Nekem van 2 is eladó ha érdekel, az egyik zsír új, kaptuk ajándékba, fiús autós, lányo van, be se fogtam, a másik virágos, alig használt, a Mamihoz elfelejtettem elvinni, s vettem egyet gyorsan mert csak azzal tudtam szoptatni. 3000ft/db.
Mindd a kettőnek levehető, mosható huzata van.
én nem tudom hogy kellett volna vele aludni, így az kimaradt (elég volt a két térdem közé egy sima párna azzal a csípőm ki olt szintezve és minden ok volt)
szoptatásnál meg a baba teljesen vízszintesen volt, így a fejét nem tudtam megemelni (mert akkor feljebb került a mellnél) és szerintem nem hátonfekve kellene egy babának szopizni, hanem kicsit c alakban (nem életlen szerintem amikor a karban is olyan alakzatot vesznek fel)az esetleges félrenyelések miatt (ill mi sem iszunk eszünk fekve)
szóval nekem csak porosodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!