Az anyukák miért szeretnek szoptatós képet felrakni facebookra? Mire jó ez?
Jézusom!!!
Mi van???
Nekem 2 gyerekem van.SOHA nem raktam fel ilyet.Ismerőseim sem..pedig nem egynek van gyereke!!
Milyen ismijeid vannak neked??
az én ismeretségi köröm nagy részét Budapest értelmiségi és egyetemet végzett lényei adják, mégis sokat találkozom ilyennel. Egyébként az én problémáim közt szerepel az is, hogy kirak cuki képet a gyerekről, amint az ül a bilin/nyakig maszatos, ami tényleg nagyon aranyos, de az a gyerek 7-8 év múlva iszonyatosan fogja szégyellni. Az anyák többsége pedig ezt nem érti meg. Emlékszem, hogy égett a pofám, mikor anyukám az új pasinak (akire évek óta meresztettem a szememet) jól megmutogatta a babakori Annuskabilizik, Annuskahamizik és Annuskavörösfejjeltoporzékol című képeket. Nem éreztem jól magam.
Ő viszont, mint anyuka végtelen büszke, hogy milyen édes gyereke van, az milyen ügyesen szopizik, és fel se tűnik neki, hogy a világ normális része nem kíváncsi a mellére.
Szoptassa,mert az a dolga,de basszus,azért képet ne rakjon már fel róla!Ha annyira tárolni akarja az intim képeit,akkor tárolja a gépen,vagy pendrive-n,de ne az interneten!Ez nem normális.Én még nem láttam ilyet,szerencsére!Láttam már női mellet,meg nekem is van,meg természetes dolog a szoptatás,de NEM kell róla képet csinálni és felrakni az internetre!Ez nem normális!
El nem tudnám képzelni,hogy intim képeket rakjak fel az internetre,és NEM a prűdség miatt!
Nem természetes,hogy ilyet rak fel valaki a netre.
A FACEBOOKNAK SZÜLTE A GYEREKÉT AZ ILYEN?Mark Zuckerbergnek akkor már több gyereke van,mint gondolná!Hamarosan követelik tőle a gyerektartást!:)
"Mi bajotok van a szoptatos képekkel?????? Beteg kanok modjára feláll a fa-zotok, vagy mi van? "
Nem, épp ellenkezőleg. Frusztrál, ha kéretlenül bárkinek a mellét kell nézegetnem, mert a hírfolyamomban az orrom alá tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!