Oké szép és jó a szoptatás, de miért kell 2 éves koron felül is szoptatni?
Figyelt kérdés
És szoptatom a babám ,de csak 1 éves koráig szeretném utána már szerintem nincs értelme.De ismerek olyat is aki bejár a 3 éves gyerekéhez az oviba szoptatni .Szerintem ez már nem dicséretre méltó ,sőt...2018. júl. 7. 19:58
11/15 anonim válasza:
Ember tervez szokták mondani, várd ki mit hoz a jövőd. Egyèbkènt nekem is fura ha vki sokáig szoptat, de az ő dolga. Nekem nem lenne kényelmes azt tudom, de ha neki így megfelel nem mindegy? Nem dícséretre méltó dolog, egyszerűen ez van és kész. Ő dolga.
12/15 anonim válasza:
Ez az anya beteges mániája miatt van, nem akarja, hogy felnőjjön a gyereke.
13/15 anonim válasza:
A legnagyobb fiam majdnem négy éves koráig szopizott. Sosem akarta rólam letépni a ruhát, nem hisztizett nyilvánosan. Tudta, megértette hogy hol és mikor szabad. Jót tett neki én úgy érzem. Vele ellentétben a kisebbik fiam csak 15 hónapos koráig szopizott, magától hagyta el.
14/15 anonim válasza:
Ém nem tudtam sokáig szoptatni mert kevés tejem volt cumizavar stb. Nem is értek egyet higy pl 3 éveset még szoptatni kelljen de tök fura ha játszó cumit látnak egy 2 éves szájába az természetes de ha cicizik az már nem.....
15/15 anonim válasza:
8
A hivatalos ajánlás 6 hónap. És nem "minimum 2 év" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!